Üdvözlünk honlapunkon!

elérhetőségünk: info@alkoto-haz.hu

Szeretettel köszöntünk az alkoTÓház honlapján. Irodalmi oldalunkat azért hoztuk létre, hogy lehetőséget, teret adjunk a művészeteknek, az értéket képviselő, színvonalas művek (írások, fotók, festmények stb.) megjelentetésével híd legyünk az amatőr művészeti lapok és a profi alkotásokat közlő internetes oldalak között.
A szerkesztőség hitet tesz a politikamentesség mellett. Az olyan tartalmú beküldéseket, hozzászólásokat, amelyek sérthetik egyes emberek, népcsoportok alapvető emberi jogait, vallási meggyőződését, vagy hangnemében erkölcsi értékeket rombolnak, a szerkesztőség minden előzetes értesítés nélkül azonnal töröl.
Az ilyen tartalmú írások szerzőit regisztrált tagjaink sorából kizárjuk.
Amennyiben hozzá szeretnél szólni az írásokhoz, üzenetet küldeni az alkotóknak, regisztrálnod szükséges.
A regisztráció ingyenes.
Ha olvasó szeretnél lenni honlapunkon, nem szükséges regisztrálnod, minden alkotás elérhető. Ha szeretnél a fenn lévő művekhez hozzászólni, akkor regisztrálj. Kérjük, hogy olyan nicknevet válassz, ami megkülönböztethető a spambot-októl. (Mivel az alkoTÓházi regisztrálás bárki számára elérhető, gyakori a spambot-ok feltűnése. Javasoljuk, hogy a felhasználói neved legyen a nicknév, de regisztráló neved utaljon kilétedre. Köszönjük.)
Ha alkoTótársként szeretnél közreműködni az oldalon, kérjük civil neveddel regisztrálj, mert terveink között szerepel önálló verseskötetek, és alkoTÓház-i antológiák megjelentetése, s abban kizárólag polgári nevekkel kívánunk szerepeltetni minden alkoTÓtársat. A regisztrálás után küldj az info@alkoto-haz.hu e-mail címre néhány soros bemutatkozót, továbbá három – általad legjobbnak ítélt – művedet. Az alkoTÓház kuratóriuma döntéséig kérjük türelmedet. Addig kívánunk kellemes olvasást!

Regisztráció

24 hozzászólás

 1. Liebe Attila szerint:

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra!
  Végre egy színvonalas és nemes célt maga elé tűző művészeti kezdeményezés!
  A megadott email címre elküldöm a kért 3 versemet s egy rövid bemutatkozást…
  Köszönöm, hogy itt lehetek, s remélem, írásaimmal hozzá tudok járulni a színvonalhoz…

  1. Pethes Mária szerint:

   Kedves Attila, köszönjük üdvözlő szavaidat. A bemutatkozásod és a három versed továbbítottam a kuratórium tagjainak. Döntésükig kérem türelmedet. Szeretettel: Mária

   1. Liebe Attila szerint:

    Köszönöm Kedvességedet, Mária!

 2. Menadel szerint:

  Talán egyszer nekiveselkedem én is valami novella félével,mert sokmindent meg kellene fogalmaznom-Nagyon tetszik ez a honlap.

  1. Köszönjük a regisztrálást… kellemes időtöltést kívánunk az oldalon.

 3. zoe szerint:

  Kedves Marim!
  Most regisztráltam, aki a Közkincsen is működött és alkotott, az ismer engem. Főleg prózaíró vagyok. Küldhetek novellát is első háromban? Versem alig-alig van, de szívesen beküldöm azt a néhányat. KÖszi és várom válaszodat: “Szellőlány”

 4. Gősi Vali szerint:

  Öröm ide betérni… Meghitt olvasóterem… – igényes olvasnivalóval.

 5. gypodor szerint:

  Kedves Mari!
  Köszönöm, hogy segíteni próbálsz. Régebben küldtem már be bemutatkozó anyagot (2013.10. hó) versekkel, be is fogadtatok, köszöntöttél. Majd nem tudtam belépni, ezért tanácsot kértem, s adtál is a tartalom feltöltésére. Valamit mindig elhibázhattam, mert nekem nem jött be a
  vers beküldés lehetősége.
  A próbálkozások kedvemet szegték, de most elhatároztam- a végére járok, mert szeretnék Nálatok publikálni.
  Levelemmel egy időben küldök új bemutatkozást és verseket, ha kell, akkor használjátok a kuratórium felé, ha nem, írd meg légy szíves, mit tegyek!
  Köszönöm barátságodat!
  Gyuri

 6. Pethes Mária szerint:

  Kedves Gyuri, sajnálom, hogy nem sikerült alkoTÓtársként jelen lenned köztük. Kívánok neked kellemes időtöltést az oldalon. Barátsággal: Mari

Vélemény, hozzászólás?